Sønderjyske Fodbold på besøg hos Isabella – En dag med sammenhold og håb

I torsdags havde Sønderjyske Fodbold den store ære at besøge den modige og inspirerende 12-årige Isabella. Tilbage i april fik Isabella konstateret leverkræft, og desværre har sygdommen spredt sig til det meste af kroppen. Isabella gennemgår nu kemoterapi hver 3. uge på Odense Universitetshospital.

Inden sygdommen ramte, var Isabella en meget glad og aktiv pige, som elskede at være ude og spille bold. Hun har altid været en dedikeret fan af Sønderjyske Fodbold, og drømmer om igen at kunne komme på stadion og opleve stemningen og fællesskabet fra tribunerne.

For at bringe lidt glæde og opmuntring til Isabella, tog vores direktør Markus Hansen og vores spiller Marc Dal Hende en tur forbi hospitalet. Med sig havde de en Sønderjyske Fodbold gavekurv samt en signerettrøje af alle spillerne heriblandt hendes yndlings Mads Agger, som vi håber kunne bringe lidt lys ind i Isabellas hverdag.

Sammenhold og fællesskab er helt centrale værdier for Sønderjyske Fodbold, og det var en stor oplevelse for os at kunne tilbringe tid med Isabella og hendes familie. Vi står sammen om Isabella og alle andre, der kæmper deres egne kampe, og vi vil fortsat støtte hende i hendes rejse mod bedring.

Vi glæder os til at tage imod Isabella på Sydbank Park i fremtiden!

Del denne nyhed:

Seneste nyheder