Oggesen vender hjem til Sønderjyske Fodbold

Sønderjyske Fodbold har skrevet en toårig kontrakt med sønderjyden Andreas Oggesen, der dermed vender tilbage til klubben, som han vandt sølv med i 2016.

Sønderjyden Andreas Oggesen er tilbage i Sønderjyske Fodbold, hvor det hele startede.

Den 29-årige midtbanespiller skifter fra Silkeborg IF og har underskrevet en toårig kontrakt med Sønderjyske Fodbold.

Aabenraa-knægten har været igennem akademiet i Sønderjyske Fodbold, og han debuterede for førsteholdet i Superligaen i maj 2013.

Han nåede 65 kampe for Sønderjyske Fodbold, inden han med en frisk sølvmedalje om halsen i 2016 skiftede til FC Fredericia i 1. division.

Her fik han hår på brystet og masser af spilletid, inden han i sommeren 2021 skiftede til Silkeborg IF i Superligaen. Her er han noteret for 46 kampe i de to sæsoner, det er blevet til – de 38 af kampene i Superligaen.

Sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over tilgangen af Andreas Oggesen.

– Vi er glade for, at vi igen skal se Andreas Oggesen i den lyseblå trøje. Han tog et klogt karrierevalg, da han som ung spiller forlod klubben i jagten på mere spilletid, og han har siden haft en flot karriere i FC Fredericia og Silkeborg IF. Nu kommer han tilbage med rutine og gode oplevelser, og vi glæder os til at se ham tilbage på Sydbank Park.

– Vi får i Oggesen en stærk, central midtbanespiller, der stadig har mange gode år i sig. Han kender klubben, han kender byen, og han kender NordicBet Ligaen, så vi forventer, at han hurtigt falder til og kan bidrage til holdet, siger Esben Hansen.

Andreas Oggesen ser med stor forventning frem til igen at trække i den lyseblå Sønderjyske Fodbold-trøje.

– Jeg var glad, da Sønderjyske Fodbold kom på banen, for vi har begge et stort ønske om at spille i Superligaen, så det håber jeg selvfølgelig vil lykkes. Derudover glæder jeg mig til at blive en del af et nyt spændende projekt og blive en del af en trup, der vil kæmpe for at få Sønderjyske Fodbold tilbage i landets bedste række.

– Det er selvfølgelig lidt specielt at være tilbage i den klub, hvor jeg spillede ungdomsfodbold og sidenhen flere år på førsteholdet. Så nu glæder jeg mig bare til at komme i gang og til at møde fansene på stadion, siger Andreas Oggesen.

Velkommen hjem, Oggesen.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder