Nørgaard: – Flot karakter af holdet

Selv om det uafgjorte resultat var en skuffelse, fandt cheftræner Thomas Nørgaard flere lyspunkter i kampen, hvor han særligt fremhæver holdets karakter efter Vejles mål.

Ambitionen var tre point, da vi torsdag aften tog imod Vejle Boldklub på Sydbank Park, men vi måtte nøjes med et enkelt, da 99 minutters fodbold endte 1-1.

Cheftræner Thomas Nørgaard var ærgerlig over, at det ikke blev til en sejr, men trods skuffelsen var det en kamp med flere lyspunkter.

– Det var en fed kamp at spille i en flot kulisse, men det var også en kamp med op- og nedture. Det blev desværre ikke til den forløsende følelse, vi havde håbet på. Vi ville gerne have, at Vejle ikke skulle fejre deres oprykning her hos os. Jeg synes, vi var det bedste hold, og jeg synes, det er ærgerligt, at vi lukker et mål ind på en dag, hvor Vejle ikke skaber det store.

– Vi er lidt uafklaret i den omstilling, vi får imod os, og så er vi bagud, men herefter og særligt i slutningen af kampen viser spillerne en mental styrke og viser et overskud, hvor de har flyttet sig helt vildt, og som jeg sagde til spillerne bagefter, vil jeg ikke bytte det her hold med noget andet, sagde Thomas Nørgaard efter kampen.

Cheftræneren bad efter kampen sine spillere om at kigge op og skyde brystet frem.

– Det er vigtig for mig, at de ikke sidder og kigger ned i jorden efter sådan en kamp. De skal kigge op. De skal ikke være tilfredse med, at vi ikke får tre point, men de skal minde sig selv om og tro på det, når jeg siger, at det her var et kæmpe point, som vi trods alt lykkedes med at få i en svær slutfase. Det var et flot mål af Emil, og det var flot karakter af hele holdet.

Det ene point betyder, at vi er tre point efter Hvidovre IF på andenpladsen, inden Hvidovre IF i aften møder FC Helsingør på udebane. Vores næste kamp er netop i Hvidovre på torsdag i næste uge.

– Vi har hele tiden sagt, vi kun kan gøre noget ved de ting, vi selv er involveret i – det kan vi gøre noget ved. Lige nu er der tre point imellem os, og vi aner ikke, hvad der kommer til at ske i Hvidovres kamp. Hvis det er, vi får lidt hjælp, så tager vi imod det, og så tager vi til Hvidovre, og hvis vi så taber den tredje kamp til dem, vi jagter, så fortjener vi ikke at rykke op. Men hvis vi gør det, som vi tror på, vi kan, så står vi på lige point, og vi er det bedst præsterende hold her i foråret, og så må vi se, hvordan de involverede hold præsterer i de sidste to runder.

Torsdag aften var der sæsonrekord med 4.566 tilskuere. De 1.400 kom for at se Vejle rykke op, men også hjemmeholdets fans leverede en flot kulisse.

– Jeg synes altid, der bliver leveret en kraftindsats nede bag mål, og jeg har kæmpe meget respekt for dem, der står dernede, og dem der tager med os rundt omkring i landet. Jeg synes også, at resten af stadion var godt med. Jeg var ude at efterspørge lidt kærlighed, og det synes jeg i allerhøjeste grad, vi fik. Det virkede også til, at der var noget anerkendelse for præstationen efterfølgende, selv om der selvfølgelig også uden for banen er lige så meget skuffelse, som der er nede i omklædningsrummet over, at vi kun fik det ene point, lød det fra cheftræneren.

Se Frederiksens flugter fra kampen:

Del denne nyhed:

Seneste nyheder