Marc Dal Hende forlænger i Sønderjyske Fodbold

Anfører Marc Dal Hende har forlænget sin aftale med Sønderjyske Fodbold, så den nu løber frem til sommeren 2024.

Som kriger og kulturbærer har Marc Dal Hende spillet en stor rolle i Sønderjyske Fodbold, og også i næste sæson vil vores stærke anfører være en del af holdet.

Marc Dal Hendes nuværende kontrakt stod til at udløbe efter indeværende sæson, men nu er parterne blevet enige om en forlængelse, så forsvarskrigeren også er på kontrakt i 2023/2024-sæsonen.

Sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over forlængelsen med klubbens anfører.

– Vi er meget tilfredse med, at Marc Dal Hende også i næste sæson trækker i den lyseblå trøje. Han har en stor betydning både på og uden for banen, og jeg er sikker på, at han også i næste sæson vil bidrage godt til holdet.

– Vi har gennem de seneste transfervinduer haft en markant foryngelseskur, men det er også vigtigt, at vores unge spillere har nogle rutinerede kræfter at læne sig op ad. Marc Dal Hende er et stærkt forbillede for de unge, og samtidig er han med sine mange kampe for klubben en rigtig kulturbærer, der går forrest og tager masser af ansvar, siger Esben Hansen.

Marc Dal Hende glæder sig over, at fodboldfremtiden forbliver i Sønderjylland.

– Jeg er meget glad for, at vi er blevet enige om en kontraktforlængelse, og det bliver som altid med stolthed, at jeg trækker den lyseblå trøje over hovedet. Jeg er glad for at være i klubben, og Sønderjyske Fodbold betyder meget for mig.

– Det er et spændende projekt at være en del af. Vi er på rette vej i forhold til den store oprydning, der har været, og nu er der udelukkende folk i klubben, som vil Sønderjyske Fodbold det bedste. Som en af de rutinerede spillere vil jeg også gerne gå forrest og tage ansvar for de ting, der foregår i omklædningsrummet og på banen. Jeg glæder mig til endnu en spændende sæson med Sønderjyske Fodbold, siger Marc Dal Hende.

Marc Dal Hende har foreløbig spillet 141 kampe for Sønderjyske Fodbold og er dermed den spiller i den nuværende trup, der har spillet flest kampe for klubben.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder