Ladefoged forlænger i Sønderjyske Fodbold

Mikkel Ladefoged forlænger sin kontrakt med Sønderjyske Fodbold, så den nu løber frem til sommeren 2026.

20-årige Mikkel Ladefoged har vist så gode takter i Sønderjyske Fodbold i sit første år i klubben, at han nu får forlænget sin aftale, der stod til at udløbe næste sommer.

Ladefoged og Sønderjyske Fodbold er blevet enige om en kontraktforlængelse, så aftalen nu løber frem til sommeren 2026.

Den høje angriber kom til klubben sidste sommer fra Næsbys U19-divisionshold, og sportsdirektør Esben Hansen har været meget tilfreds med fynboens udvikling i det første seniorår.

– Mikkel Ladefoged har udviklet sig i Sønderjyske Fodbold, som vi havde håbet og forventet. Det kræver slid og stor tålmodighed at gå fra U19 til seniorfodbold, men Ladefoged har kløet godt på og har vist sig godt frem i sit første seniorår.

– Han har været involveret i mange af vores førsteholdskampe, og vi har set en god udvikling undervejs, og vi er overbeviste om, at han kan fortsætte sit gode forløb i vores stærke setup og med tiden få en endnu større rolle på førsteholdet, siger Esben Hansen.

Mikkel Ladefoged glæder sig over kontraktforlængelsen med Sønderjyske Fodbold.

– Jeg er meget glad og stolt over min kontraktforlængelse i Sønderjyske Fodbold. Jeg har haft et spændende og meget lærerigt første år i klubben, og jeg har udviklet mig meget undervejs.

– Jeg ser gode muligheder for at udvikle mig yderligere i de kommende år, hvor min ambition er at få mere spilletid og med tiden en endnu større rolle på holdet, men her og nu handler det om at klø på og fortsætte det hårde arbejde. Jeg ser frem til flere gode stunder på Sydbank Park sammen med fansene, siger Mikkel Ladefoged.

Ladefoged har foreløbig spillet 17 førsteholdskampe for Sønderjyske Fodbold.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder