Kolding IF-profil vender hjem til Sønderjyske Fodbold

Sønderjyske Fodbold køber 21-årige Tobias Sommer i Kolding IF. Sønderjyden, der fik sin fodboldopvækst i HFK og Sønderjyske Fodbold, har underskrevet en fireårig kontrakt.

21-årige Tobias Sommer vender hjem til Sønderjylland og Sønderjyske Fodbold.

Den nuværende Kolding IF-profil kommer fra Haderslev og spillede ungdomsfodbold i HFK og Sønderjyske Fodbold, inden han som U17-spiller rykkede til Vejle Boldklub. Siden har sønderjyden vokset sig stor og stærk i islandske IF Grótta og siden Kolding IF, hvor han nu er købt fri af sin kontrakt.

Dermed vender Tobias Sommer hjem til Sønderjyske Fodbold, hvor han har underskrevet en fireårig aftale – gældende frem til sommeren 2027.

Sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over, at det er lykkes at hente en profil fra Kolding IF til Sønderjyske Fodbold.

– Vi er meget tilfredse med, at Tobias Sommer nu vender tilbage til Sønderjyske Fodbold. Han har udviklet sig godt, siden han forlod klubben, og selv om han kun er 21 år, har han allerede oplevet en del som fodboldspiller. Han forlod akademiet som en dreng og vender hjem som en mand, og vi er overbeviste om, at han kan fortsætte sin gode udvikling i vores stærke miljø, siger Esben Hansen.

– Med tilgangen af Tobias Sommer bliver vi forstærket på nogle positioner, hvor truppen numerisk har manglet en brik. Han kan både spille i midterforsvaret og som 6’er, og på den både bidrager han perfekt til truppens sammensætning. Vi glæder os til se at Tobias Sommer tilbage i den lyseblå trøje, siger Esben Hansen.

For Tobias Sommer er det stort at vende tilbage til Sønderjyske Fodbold som seniorspiller.

– Jeg er meget glad for at have skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold. Det er utroligt fedt og noget, som jeg er meget stolt af. Jeg tager det som et kæmpe skulderklap, at klubben ønsker, at jeg skal bidrage til det meget spændende projekt, som man har gang i hernede, de næste fire år.

– Klubben har en rigtig god trup og stab, som jeg glæder mig til at være en del af og arbejde under. Jeg er sikker på, det er et sted, hvor jeg kan rykke mig til det bedre med det ekstra pres, der er i hverdagen og de gode spillere, der er i truppen. Jeg ser frem til at blive en del af holdet, og jeg glæder mig allerede til at skulle have hjemmebane på Sydbank Park, hvor jeg selv kom som dreng, siger Tobias Sommer.

Sommer får trøje nummer 26 i Sønderjyske Fodbold.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder