Køb sæsonkort til Superligaen – vi fastholder prisen

Nu kan du købe sæsonkort til vores kampe i 3F Superligaen. Vi fastholder prisen, som de var i NordicBet Ligaen. Med et abonnement kan du komme ind til alle 16 kampe fra blot 42 kroner pr. måned.

Farvel til NordicBet Ligaen og goddag til 3F Superligaen.

Efter sommerferien er vi tilbage i landets bedste fodboldrække, og nu kan du sikre dig sæsonkort og en fast plads til alle 16 kampe – plus evt. pokalkampe.

Prisen for et sæsonkort i 3F Superligaen er det samme, som det kostede i NordicBet Ligaen, så det er bare med at få bestilt et kort, så du er klar til alle de spændende kampe, der venter på Sydbank Park.

Vi anbefaler, at du køber et sæsonkort på abonnement, hvor prisen starter fra blot 42 kroner pr. måned.

Nytegnede abonnementer har en bindingsperiode på tre måneder. Efter bindingsperioden kan abonnementet opsiges med varsel på løbende betalingsmåned plus én måned. Det er lige at gå til, og så skal du ikke fremover tænke i fornyelser – det kører af sig selv.

Bemærk til den kommende sæson, at børn fra 0-6 år – som tidligere var gratis – fremover skal betale et symbolsk beløb på 10 kr. pr. billet for en ståplads eller 120 kr. for et sæsonkort. Det er et krav, vi er blevet pålagt, så vi ved præcist, hvor mange der er på stadion.

Nuværende sæsonkortholdere med et årskort kan forny sit sæsonkort og beholde den nuværende plads frem til fredag den 28. juni. Hvis sæsonkortet ikke er fornyet inden da, bliver pladsen frigivet til offentligt salg.

Sæsonkort på abonnement fortsætter naturligvis, og at man skal ikke gøre noget – og det er endnu et argument for at vælge abonnementet.

Priserne for sæsonkort med abonnement er:
Siddeplads, voksen, 125 kr. pr. måned
Ståplads, voksen, 92 kr. pr. måned
Siddeplads, pensionist, 92 kr. pr. måned
Ståplads, pensionist, 67 kr. pr. måned
Siddeplads, 7-19 år, 67 kr. pr. måned
Ståplads, 7-19 år, 42 kr. pr. måned
Siddeplads, 0-6 år, 25 kr. pr. måned
Ståplads, 0-6 år, 10 kr. pr. måned

Priserne for sæsonkort med engangsbetaling er:
Siddeplads, voksen, 1.500 kr.
Ståplads, voksen, 1.100 kr.
Siddeplads, pensionist, 1.100 kr.
Ståplads, pensionist, 800 kr.
Siddeplads, 7-19 år, 800 kr.
Ståplads, 7-19 år, 500 kr.
Siddeplads, 0-6 år, 300 kr.
Ståplads, 0-6 år, 120 kr.

Læs om handelsbetingelserne her (link).

Del denne nyhed:

Seneste nyheder