Islandsk landsholdsspiller til Sønderjyske Fodbold

Sønderjyske Fodbold har skrevet en fireårig kontrakt med den islandske landsholdsspiller Daniel Leo Gretarsson, der er hentet i polske Slask Wroclaw.

Sønderjyske Fodbold forstærker defensiven med tilgangen af en islandsk landsholdsspiller.

27-årige Daniel Leo Gretarsson har underskrevet en fireårig aftale med Sønderjyske Fodbold – gældende til sommeren 2027.

Gretarsson er hentet i Slask Wroclaw i den bedste polske liga, hvor han har været fast mand i den forgangne sæson.

De seneste år har han også været en del af det islandske A-landshold, hvor det er blevet til 13 landskampe, og han var også med i truppen tidligere i denne måned.

Sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over, at det er lykkes at hente en kapacitet som Daniel Leo Gretarsson til Sønderjyske Fodbold.

– Det her er en transfer, vi godt kan tillade os at være rigtig stolte af. Vi er meget glade for, at Daniel Leo Gretarsson har valgt Sønderjyske Fodbold som sin næste fodbolddestination. Med sine 27 år er han i sin bedste fodboldalder, og han er et godt sted i sin karriere, hvor han spiller fast og er en fast del af det islandske landshold.

– Med tilgangen af Daniel Leo Gretarsson får vi en markant forstærkning til vores defensiv. Han er en venstrefodet forsvarsspiller, der kan dække flere positioner, men han er først og fremmest tiltænkt en plads i vores midterforsvar.

– I Sønderjyske Fodbold har vi igennem mange år haft gode erfaringer med islændinge, og Daniel Leo Gretarsson bliver endnu en i rækken, der kommer med en god og meget professionel indstilling. Vi glæder os til, at han møder ind i Sønderjyske Fodbold, og vi ser frem til at se ham i aktion på Sydbank Park, siger Esben Hansen.

Gretarsson har – inden han skiftede til Slask Wroclaw – spillet for engelske Blackpool FC, norske Aalesunds FK og islandske UMF Grindavik.

Daniel Leo Gretarsson bliver islænding nummer 12 i Sønderjyske Fodbold-historien. Der har været mindst én islænding på holdet siden 2008 med en enkelt sæson som undtagelse.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder