Information til handicappede og kørestolsbrugere

Information til handicappede og kørestolsbrugere vedr. billet- og stadionforhold, hjemmebaneafsnit på Sydbank Park

Kørestolspladser: Der findes 10 kørestolspladser på række A på Vesttribunen. Medhjælperen kommer gratis med ind på pladsen og kan stå ved siden eller kan sidde på rækken lige bagved. Benyt indgangen midt på Vesttribunen med adgang fra Louisevej. Gå op gennem boldgaden til den nordlige ende af Vesttribunen, følg rampen rundt til højre og ind på tribunen, hvor de 10 kørestolspladser findes. Der er handicaptoilet i toiletterne i boldgaden.

Handicappladser: Findes på såvel Øst-, Vest- og Nordtribunen (Nordtribunen er ståpladser). Vælg plads(er) tæt på banen for at undgå for mange trapper (Øst: Opgang 1 til 3), (Vest: Opgang 1, benyt samme adgang som kørestolsbrugere, hvis trapper helst skal undgås). Ved siddepladser kontaktes administrationen for at få en gratis siddeplads til hjælperen senest sidste hverdag før kampen (tlf. 23231176). Ved ståpladser køber den handicappede bare sin billet og kan automatisk få hjælperen med ind mod forevisning afledsagekortet ved indgangen.

Parkering: Der er offentlige parkeringspladser lige uden for Haderslev Idrætscenter også med handicappladser – først til mølle-princip. Der er under 50 meter til hovedindgangen.

Beskrivelsen omkring adgang m.m. for udebanefans findes under ”udebanefans”.

Kontaktperson: Niels Esbensen, mail: nje@soenderjyskefodbold.dk, mobil 23231176