Generalprøven til 3F Superligaen bliver mod FC København

Opstartens fjerde og sidste træningsmodstander er kommet på plads. Vi spiller den sidste kamp inden 3F Superligaen mod FC København tirsdag den 16. juli på københavnernes anlæg.

I søndags tog vi hul på forberedelserne til 3F Superliga-sæsonen, da spillerne mødte ind efter tre ugers velfortjent sommerferie.

Den første dag var en ren testdag, og den viste, at spillerne – naturligvis – havde holdt sig godt i gang i ferien. I den berygtede biptest var der fire spillere, der delte førstepladsen: Atli Barkarson, Tobias Sommer, Rasmus Vinderslev og nyankomne Alexander Lyng.

I denne uge er spillerne ude på træningsbanen, og allerede på lørdag venter opstartens første test, når vi møder FC Midtjylland. Kampens spilles klokken 11.00 i Ikast.

Fredag den 5. juli møder vi Hobro IK i Haderslev, mens vi fredag den 12. juli møder Bundesliga-oprykkerne fra Holstein Kiel – spillestedet er endnu uafklaret, men vi holder jer naturligvis orienteret.

Den fjerde og sidste træningskamp er nu også kommet på plads. Vi slutter forberedelserne tirsdag den 16. juli klokken 14.00 med en kamp mod FC København på københavnernes anlæg.

Søndag den 21. juli bliver det alvor i 3F Superligaen, når vi møder Silkeborg IF på udebane. Vores første hjemmekamp er fredag den 26. juli mod Lyngby Boldklub.

Billetsalget til vores første kamp på Sydbank Park starter mandag den 1. juli, mens de næste hjemmekampe mod FC København og Viborg FF sættes til salg fra den 15. juli.

Vi holder jer løbende orienteret på hjemmeside og sociale medier.

Bliv klar til sæsonen allerede nu ved at købe et sæsonkort lige her (link).

Del denne nyhed:

Seneste nyheder