Fransk fyrtårn forlænger i Sønderjyske Fodbold

Den franske forsvarsspiller i Sønderjyske Fodbold, 25-årige Maxime Soulas, har forlænget sin aftale med endnu en sæson, så aftalen nu løber frem til sommeren 2026.

I tre sæsoner har Maxime Soulas raget godt op i det sønderjyske forsvar, og også i de kommende sæsoner vil det franske fyrtårn lyse op.

Maxime Soulas har forlænget sin kontrakt med Sønderjyske Fodbold i endnu en sæson, så aftalen nu løber frem til sommeren 2026.

Den 25-årige forsvarsspiller skiftede fra Fremad Amager til Sønderjyske Fodbold i sommeren 2021, hvor han foreløbig har spillet 86 kampe.

Sportschef Casper Daather glæder sig over forlængelsen med franskmanden.

– Vi er glade for, at vi har forlænget med endnu en af vores stærke nøglespillere, der har bragt os sikkert tilbage i 3F Superligaen. Maxime Soulas var en af byggestenene i vores stærke defensiv i den forgangne sæson, og hans rolle på holdet er blev større og større sæson efter sæson.

– Han var med, da vi senest spillede i 3F Superligaen, og han nærmer sig en plads i Klub-100 i Sønderjyske Fodbold, så han er også en spiller, der kender klubben og bærer værdierne på sine brede skuldre. Vi glæder os over, at han fortsat skal bære den lyseblå trøje, og vi ser frem til, at han skal fortsætte sin gode udvikling i 3F Superligaen efter sommerferien, siger Casper Daather.

Maxime Soulas glæder sig over, at der er kommet endnu et år på kontrakten med Sønderjyske Fodbold.

– Jeg er meget glad for at have forlænget min aftale med Sønderjyske Fodbold, og jeg ser ikke mindst frem til, at vi igen skal spille i Superligaen.

– Det bliver sjovt at spille i den bedste række igen, og jeg ser frem til, at vi skal spille nogle spændende kampe hver eneste weekend. Jeg ser frem til at møde fansene på stadion igen i den kommende sæson, siger Maxime Soulas.

Maxime Soulas nyder lige nu de sidste dage af sin sommerferie, inden spillerne vender retur til træning på søndag. 

Del denne nyhed:

Seneste nyheder