Fra akademi til førstehold: Fuldtidskontrakt til Olti Hyseni

Det sønderjyske stortalent Olti Hyseni har underskrevet en treårig fuldtidskontrakt med Sønderjyske Fodbold.

16-årige Olti Hyseni har vist sig så godt frem i Sønderjyske Fodbold i efteråret, at han nu bliver belønnet med en fuldtidskontrakt.

Det sønderjyske stortalent har underskrevet en treårig aftale med Sønderjyske Fodbold – gældende frem til 31. december 2026.

Olti Hyseni skiftede som U13-spiller fra Sønderborg Boldklub til akademiet i Sønderjyske Fodbold/HFK, og på sin 15-års fødselsdag underskrev han en treårig ungdomskontrakt.

Kontrakten er nu blevet vekslet til en fuldtidskontrakt i Sønderjyske Fodbold, og Olti Hyseni er dermed en fast del af førsteholdet, når spillerne vender retur til træning efter nytår.

Sportschef Casper Daather glæder sig over kontrakten med den unge, eftertragtede sønderjyde.

– Olti Hyseni er et unikt talent, og vi er bestemt ikke de eneste, der har ønsket at give ham en fuldtidskontrakt. Når du som Olti Hyseni har vist dig så godt frem i en tidlig alder, så kommer der automatisk en masse opmærksomhed omkring dig. Vi er derfor særdeles glade og tilfredse med, at han har valgt at dedikere sig til vores klub, hvor han og vi er overbeviste om, at han kan fortsætte sin gode udvikling.

– Der var kamp om ham allerede, da han skrev en ungdomskontrakt som 15-årig, og interessen er bestemt ikke blevet mindre, efter han har fået sin førsteholdsdebut og vist sig godt frem på ungdomslandsholdene. Det har talt til vores fordel, at han har udviklet sig godt gennem tiden på vores akademi, og vi har igen vist i Sønderjyske Fodbold, at vejen fra akademiet til førsteholdet er kort, hvis du har talentet og den rette indstilling. Olti Hyseni har hele tiden været meget målrettet, dedikeret og viljefast, og det hårde arbejde munder nu ud i en fortjent fuldtidskontrakt.

– Vi glæder os til, at vi sammen skal fortsætte den gode udvikling, hvor vi med den nye kontrakt giver ham de bedste betingelser for at udvikle sig i vores stærke setup, siger Casper Daather.

Olti Hyseni glæder sig naturligvis over at have underskrevet sin første fuldtidskontrakt.

– Jeg er meget glad og stolt over, at jeg som 16-årig har underskrevet en fuldtidskontrakt. Det er en drøm, jeg altid har haft, og det gør det ekstra specielt, at det er med Sønderjyske Fodbold, når jeg kommer herfra og har været i klubben længe. Jeg er taknemlig og glad for den tiltro, som klubben og trænerne har vist mig, og jeg glæder mig til at komme i gang igen med resten af truppen efter nytår, siger Olti Hyseni.

Den unge offensivspiller har trænet med førsteholdet i det meste af efteråret og fik i slutningen af efterårssæsonen sin debut i NordicBet Ligaen, hvor han både lavede assist og mål i de to kampe, han nåede inden vinterpausen. Hans mål mod Næstved Boldklub gjorde ham til klubhistoriens yngste målscorer.

Også i landsholdsregi har Olti Hyseni vist sig godt frem. Han har spillet syv kampe for U16- og U17-landsholdet, hvor han har scoret seks mål.

Olti Hyseni er blevet tildelt trøje nummer 24, som en anden af vores tidligere akademispillere, Rasmus Vinderslev, bar i mange år.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder