Farvel til seks spillere efter sæsonen

Det ligger nu fast, at vi efter sæsonen tager afsked med seks spillere. Til sæsonens sidste hjemmekamp siger vi pænt farvel til Mads Albæk, Patrick Banggaard og Magnus Nissen samt lejespillerne Rasmus Wikström, Orri Óskarsson og Abdoul Salam Toure.

Når vi søndag den 4. juni møder FC Helsingør på Sydbank Park, ligger det nu fast, at vi før kampstart skal tage afsked med seks spillere, der alle har kontraktudløb i Sønderjyske Fodbold.

Først og fremmest skal vi have sagt pænt farvel til Mads Albæk og Patrick Banggaard, som begge har været i klubben siden 2019, og som blandt andet var en del af pokaltriumfen i 2020.

– Mads Albæk har spillet en stor rolle i Sønderjyske Fodbold i sine fire år i klubben, og han har spillet sig ind i klubbens historiebøger med både pokaltriumf og en plads i Klub-100. Samtidig har han som viceanfører og sit åbne sind været en stor personlighed, som vi kommer til savne, og vi ønsker ham og familien alt det bedste fremover, siger sportsdirektør Esben Hansen.

– Patrick Banggaard skal huskes for de ting, han udrettede i sine to første sæsoner i klubben, inden en træls skade satte en stopper for hans rolle inde på banen. Han var mere eller mindre fast mand på holdkortet og spillede også en afgørende rolle, da klubben vandt pokalguldet i 2020, så han har efterladt sig et solidt aftryk i klubben. Vi ønsker ham og familien alt det bedste, siger Esben Hansen.

Derudover tager vi afsked med målmand Magnus Nissen, som har været på fuldtidskontrakt det seneste år.

– Magnus Nissen blev rykket op fra vores eget akademi sidste sommer, og han har udviklet sig godt det seneste år, men nu skal han ud at prøve sig af et andet sted og forhåbentligt få nogle flere minutter på seniorniveau. Vi takker ham for tiden i Sønderjyske Fodbold og ønsker ham alt det bedste, siger Esben Hansen.

De tre lejespillere – Abdoul Salam Toure, Rasmus Wikström og Orri Óskarsson – vender alle som planlagt tilbage til de klubber, hvorfra de er lejet.

– De har alle leveret en professionel og helhjertet indsats for klubben, og vi takker dem for tiden i den lyseblå trøje. Vi ønsker dem alt mulig held og lykke på deres vej, siger Esben Hansen.

Mød op på Sydbank Park søndag den 4. juni og vær med til at give de seks spillere den afsked, de fortjener.

Køb din billet til kampen her.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder