Ekstra træningslejr og et møde med Slavia Prag

Vinteropstarten byder på endnu en træningslejr, når vi fra 13. til 20. januar drager til Portugal, hvor der venter en træningskamp mod tjekkiske Slavia Prag.

Efter en velfortjent vinterferie møder spillerne ind i mindre grupper i disse dage, inden der mandag den 8. januar er fuld samling på tropperne.

I den første uge bliver er trænet hjemme i Sønderjylland, og den første fulde træningsuge afsluttes med en træningskamp på udebane mod Viborg FF fredag den 12. januar klokken 12.00.

Herefter drager holdet mod varmere himmelstrøg og bedre baner, da endnu en træningslejr er kommet på programmet. Fra den 13. til 20. januar tager holdet på træningslejr i Portugal, hvor der den 16. januar venter en træningskamp mod tjekkiske Slavia Prag.

Dermed venter der to træningslejre i opstarten, da holdet også er på træningslejr i Spanien fra 3. til 12. februar.

– Vi har valgt at prioritere endnu en træningslejr, så vi sikrer os de bedste betingelser her i opstarten. Ved at tage sydpå er vi garanteret nogle gode betingelser og nogle helt anderledes vejrforhold, end der er udsigt til i Danmark. Samtidig er der et socialt aspekt i at være afsted, hvor vi i højere grad kan dyrke sammenholdet, og vi er overbeviste om, at træningslejrene er godt givet ud og gavner os i forhold til det spændende forår, der venter i NordicBet Ligaen, siger sportschef Casper Daather.

I forhold til den oprindelige plan for opstarten udgår træningskampen mod Vejle Boldklub.

Vinterens træningskampe:
Fredag den 12. januar 12.00: Viborg FF-SJF
Tirsdag den 16. januar (i Portugal): Slavia Prag-SJF
Fredag den 26. januar 15.00: Landskrona-SJF
Mandag den 5. februar (i Spanien): SJF-GAIS
Lørdag den 10. februar (i Spanien): SJF-Halmstads BK
Fredag den 16. februar: FC Fredericia-SJF

Del denne nyhed:

Seneste nyheder