EDC Filtenborg er klar med kåringer i Superligaen

EDC Filtenborg har forlænget sin sponsoraftale med Sønderjyske Fodbold og vil også i Superligaen være Kampens Spiller-sponsor på Sydbank Park.

EDC Filtenborg var i den forgangne sæson sponsor for Kampens Spiller-kåringerne i NordicBet Ligaen, og det bliver også EDC Filtenborg, der står bag hæderen i den kommende sæson i 3F Superligaen.

– Hos EDC Filtenborg er vi stolt sponsor i Sønderjyske Fodbold, og det er altid en ære at stå klar til at overrække en erkendtlighed til den spiller, som sønderjyderne har valgt som Kampens Spiller.

– Vi er glade for den eksponering, som vi får gennem vores sponsorat i Sønderjyske Fodbold, og derfor har det også været nemt for os at forlænge aftalen, så vi også overdrager hæderen til Kampens Spiller, når vi skal i Superligaen efter sommerferien, siger ejendomsmægler Ivan Filtenborg.

Salgskoordinator i Sønderjyske Fodbold, Rikke Witt-Frost, glæder sig over forlængelsen med EDC Filtenborg og værdien i, at Kampens Spiller får et ekstra skulderklap.  

– Ivan Filtenborg er selv meget personligt engageret i Sønderjyske Fodbold og vil der igennem gerne profileres og give Kampens Spiller et skulderklap. Sønderjyske Fodbold er stolt af forsat at have EDC Filtenborg og deres stærke initiativ til Kampens Spiller med ombord, siger Rikke Witt-Frost.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder