Björklund forlænger i Sønderjyske Fodbold

Lukas Björklund har forlænget sin kontrakt med Sønderjyske Fodbold, så den nu udløber sommeren 2026.

På vej på vinterferie nåede Lukas Björklund lige et sidste vigtigt ærinde i Sønderjylland.

Den 19-årige svensker har sat sin signatur på en kontraktforlængelse i Sønderjyske Fodbold, så kontrakten nu løber frem til sommeren 2026.

Björklund kom til klubben fra AC Milan i sommeren 2022, og han nåede 24 kampe i sin første sæson, inden han desværre blev knæskadet lige inden sæsonafslutningen.

Nu er han kommet stærkt tilbage og var en del af kamptruppen i årets sidste kamp, og svenskeren er klar og topmotiveret til at give den fuld gas frem mod foråret, når truppen samles i Sønderjylland igen i starten af januar.

Lukas Björklund glæder sig over kontraktforlængelsen.

– Det føles fantastisk at have forlænget med Sønderjyske Fodbold. Det viser, at klubben har været tilfreds med det, jeg viste inden skaden, og jeg synes også selv, at jeg har fået vist mig godt frem. Jeg har trænet hårdt for at komme tilbage, og jeg glæder mig til at komme i gang efter nytår og starte op sammen med holdet.

Svenskeren er faldet godt til i Sønderjylland og Sønderjyske Fodbold.

– Jeg elsker det her. Jeg har nogle gode holdkammerater, og vi har et stærkt trænerteam og nogle gode folk omkring holdet. Jeg er meget glad for at være her. Det har også været godt at se, at der er kommet flere på stadion siden i sommer, og vi har sammen gang i et spændende projekt. Jeg glæder mig allerede til at komme i gang efter vinterpausen, siger Lukas Björklund.

Sportschef Casper Daather glæder sig over kontraktforlængelsen med Björklund.

– Lukas Björklund udviklede sig fantastisk i sin første sæson i Sønderjyske Fodbold, inden han desværre blev skadet. Han har klaret overgangen fra ungdoms- til seniorfodbold overbevisende, og han har mange af de kvaliteter, som vi gerne vil have på vores fodboldhold. Han har en kæmpe løbekapacitet, han er duelstærk og teknisk velfunderet. Han kan spille og presse med den intensitet, som vi efterspørger, og han viste ligeledes i foråret, at han kan levere både mål og assists.

– Han har arbejdet intenst og modent i sin genoptræningsperiode, og vi er overbeviste om, at det bliver en markant forstærkning, vi får tilbage, når det går løs til foråret, siger Casper Daather.

Lukas Björklund har i sin tid i Sønderjyske Fodbold også været fast mand for det svenske U19-landshold, hvor han også har båret anførerbindet.

Del denne nyhed:

Seneste nyheder